13 February 2010

Man Utd Vs Arsengal












anda bersama sye pengulas sukan buat espn aiman ribut.dan kite same2 berade di stadium old traffod sambil melihat perlawanan bagi merebut piala sumbang mahram.perlawanan antare Man Utd dan Arsengal mmg di nanti kan oleh para peminat.kisah permusuhan antare 2 kelab gergasi eropah ini telah bermula sejak abg angkat anda lahir lagi.sudah 30 tahun mereka berentap.beradu tenaga.berlawan nafsu siapa paling kuat.dan hari ini mereka bakal tentukan siapa yg layak meraih piala sumbang mahram.

bersame sye sekarang alex di karpiao lorenzo manifesto prolog politisme portfolio bekas pemain antarabangang ac milah.dan beliau sekarang menjadi manager buat kelab loserfool(liverpool).beliau antare lagenda yang masih diingati.dan beliau berjaya mempamerkan aksi bangang ketika beraksi bersme ac milah.oh encik alex.sile bagi komen sedikit tentang perlwan pade petang ini.

'oh gracias mr.aiman.diperpau malique man utd arsengal lahabau bukit nahau maniau kapilatarasi'

oh.saye faham.sgt2 faham.terima kasih di ats komen yg cukup menaik kn motivasi ibu mngndng.ok sekarang ini mari kite mulakan perlawan ini.reff dari pluto yg bernme ismail wal ismaul wal ismaol sdg menunggu mse utk meniup wisel.

ok itu die perlawanan sudah dimule kan.rooney mmbwe pass pade berbatov pass pde carrick.carrick membuat hantaran lintang utk evra.evra menanduk pass pade nani.nani membwe dgn teliti bagai sdng menarik benang yg bsh.bola berjaye di curi oleh arshavin.arshavin nmpknye bersifat rakus.membawe tanpe berhenti.fabregas mntk dye tunjuk ****.almunia mntk dye tnjk bontot.abah dye pn mntk bola.dye wat derk je.anak yg kejam.mmg tempah nerake la arshavin ni.die terus mmbwe shngga di dpn gol.dan die shoot!.oh van der sar tgk smbl hisap shisha.perisa strawberry.

gol kick.van der sar sepak.dpt pde anderson.pass pde rooney.dan shoot.gol!!!!!.almunia slh kn abg kamare man koz xambk gmbr die so die tak leh fokus.dan almunia terus mnyerang abg kamera man.abg tu lari di tngh pdng.di kejar oleh wenger.dan lari ke ats pdng.nmpk nye meraka berentap 100 m.dan dot dot dot.

anda bayangkan sendiri penutup.

2 comments:

azimsuhaili said...

dan kemudian
rupa-rupanya
mereka sedang merakam filem porno gay eksotik

dan mereka bersetubuh di khalayak ramai sama macam org jahiliah majusi

kn? hahaha

ributituindah said...

azim:hahaha. lebih kurang begitu.